Coaches

Overzicht Coaches

Richard Levering

Richard Levering

Mijn autisme is mijn kracht!

Na mijn diagnose ASS heb ik in de praktijk geleerd om succesvol met mijn autisme om te gaan. Dankzij mijn autisme heb ik van nature veel aandacht voor details en ben ik analytisch zeer sterk ontwikkeld. Ook merk ik dat ik, vaak beter dan anderen, in staat ben om me echt in te vreten in lastige vraagstukken en geef ik niet op. In mijn dagelijks werk als finance manager, leidinggevende en autisme ambassadeur hebben ik, mijn team en mijn coachees, dagelijks veel plezier van mijn kwaliteiten!

Ik heb dus geleerd om mijn kwaliteiten optimaal te benutten. Door open te zijn over mijn autisme leer ik mijn omgeving wat ik ze te bieden heb en snappen zij ook beter wat ik nodig heb om optimaal te functioneren. Je zult begrijpen dat hierdoor het wederzijds begrip en de geleverde prestaties flink toenemen.

Helaas ervaar ik als autisme-coach/ambassadeur ook dat er nog veel onbekend is op het gebied van autisme en dat mensen niet goed weten hoe ze hier on-the-job succesvol mee om kunnen gaan. Erg jammer omdat ik als ervaringsdeskundige weet dat dit niet moeilijk hoeft te zijn én dat het veel toegevoegde waarde oplevert voor alle betrokkenen. Daarom geniet ik dan ook enorm van mijn werk als autisme-coach/ambassadeur.

Als coach neem ik ruim 10 jaar praktijkervaring voor je mee. Hierdoor herken ik, als ervaringsdeskundige, de uitdagingen waar jij, je leidinggevenden en je collega’s soms voor staan. Door goed te luisteren, oplossingsgericht te denken en de zaken helder en recht door zee te benoemen begeleid ik jou, en eventueel ook je leidinggevende, bij het opdoen van nieuwe inzichten, het bedenken van praktische oplossingen en het zetten van concrete stappen vooruit.

Niet om dat het moet,…. Maar omdat HET KAN!

Henk Jan Raaijmakers

hj

Coachen is mijn passie!

Ik ben gecertificeerd coach en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister autisme . Ik heb zelf autisme en weet daar goed mee om te gaan. Zelfs zo goed dat ik me het coach-vak eigen heb weten te maken en nu andere mensen met autisme mag helpen om hun autisme werkbaar te maken.

Als coach bij AutiWorks! werk ik met verschillende coachingsmethoden en technieken. Omdat iedereen anders is, kan ik de manier van coachen dus aanpassen aan wat jij nodig hebt en wat goed werkt voor jou. Openheid en eerlijkheid zijn mijn belangrijkste kernwaarden die ik graag meeneem in onze coach-relatie. Ik kan goed luisteren, denk mee, geef de nodige ruimte maar durf ook te confronteren als dat nodig is.