Coaches

Overzicht Coaches

Richard Levering

Richard Levering

Mijn autisme is mijn kracht!

Na mijn diagnose ASS heb ik in de praktijk geleerd om succesvol met mijn autisme om te gaan. Dankzij mijn autisme heb ik van nature veel aandacht voor details en ben ik analytisch zeer sterk ontwikkeld. Ook merk ik dat ik, vaak beter dan anderen, in staat ben om me echt in te vreten in lastige vraagstukken en geef ik niet op. In mijn dagelijks werk als finance manager, leidinggevende en autisme ambassadeur hebben ik, mijn team en mijn coachees, dagelijks veel plezier van mijn kwaliteiten!

Ik heb dus geleerd om mijn kwaliteiten optimaal te benutten. Door open te zijn over mijn autisme leer ik mijn omgeving wat ik ze te bieden heb en snappen zij ook beter wat ik nodig heb om optimaal te functioneren. Je zult begrijpen dat hierdoor het wederzijds begrip en de geleverde prestaties flink toenemen.

Helaas ervaar ik als autisme-coach/ambassadeur ook dat er nog veel onbekend is op het gebied van autisme en dat mensen niet goed weten hoe ze hier on-the-job succesvol mee om kunnen gaan. Erg jammer omdat ik als ervaringsdeskundige weet dat dit niet moeilijk hoeft te zijn én dat het veel toegevoegde waarde oplevert voor alle betrokkenen. Daarom geniet ik dan ook enorm van mijn werk als autisme-coach/ambassadeur.

Als coach neem ik ruim 15 jaar praktijkervaring voor je mee. Hierdoor herken ik, als ervaringsdeskundige, de uitdagingen waar jij, je leidinggevenden en je collega’s soms voor staan. Door goed te luisteren, oplossingsgericht te denken en de zaken helder en recht door zee te benoemen begeleid ik jou, en eventueel ook je leidinggevende, bij het opdoen van nieuwe inzichten, het bedenken van praktische oplossingen en het zetten van concrete stappen vooruit.