Bemiddeling

Werkzoekenden

Ben jij hoger opgeleid en heb je autisme? Ken je je eigen gebruiksaanwijzing en ben je gemotiveerd om te knokken om werk op jouw niveau te krijgen? Werkt dat past als een warme jas omdat het aansluit bij wie jij bent, bij jouw talent? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Wij bemiddelen op bescheiden niveau getalenteerde mensen met autisme die weten wat ze weten…en willen dat ze de kans krijgen om dat te laten zien…om deze kennis naar kunde om te zetten. Niet via allerlei subsidies en oneindige jobcoach trajecten, maar gewoon omdat ze het waard zijn als ieder ander mens behandeld te worden.

Hoe werkt AutiWorks?

Wij hebben onze eigen-wijze manier van werken ontwikkeld waarbij de kern is dat we uitgaan van de mens en zijn/haar talent. We beginnen dus niet aan de kant van het werk en gaan mensen opleiden tot software-specialoist…daar heb je andere prima organisaties voor. Wij beginnen aan de mens-kant. Wie ben je? Wat is jouw verhaal? Waar zit je energie/je drive? Waar droom je van/wat is je ultieme droom? Waar ben je echt beter in dan de gemiddelde mede-mens?/ Wat is nou jouw unieke talent?

Allemaal lastige vragen waar we goede antwoorden op willen hebben voor we jou in het AutiWorks! huis binnen laten. Moet je dat allemaal al kant en klaar hebben? Nee, natuurlijk niet…de meeste mensen hebben nog steeds geen antwoord op deze vragen. Wij denken echter dat het essentieel is om wel degelijk antwoorden op deze vragen te vinden om een gezonde, gelukkige en passende carrière  op te bouwen. Wij willen je graag begeleiden bij het zoeken naar jouw antwoorden op deze en andere vragen.

Positief geprikkeld? Neem gerust contact op om te zien of we bij elkaar passen!

Werkgevers

Bent u die werkgever die gelooft in de kracht van het verschil? Die weet dat  iedereen anders is en dat daar nou juist de kracht van een goed opgebouwd werknemersbestand zit? Stuurt u op diversiteit en bent u nog op zoek naar bovengemiddeld gemotiveerde medewerkers die met toewijding hun bijzondere bijdrage willen geven aan de succesvolle uitvoering van uw organisatiestrategie? Dan ben u bij AutiWorks! aan het goede adres.

Wij bemiddelen getalenteerde hoger opgeleide  mensen met autisme naar werk op maat en staan garant voor een duurzame arbeidsrelatie. Dit doen we door een aantal processen die u normaliter los in de markt moet inkopen als 1 pakket aan u aan te bieden, tegen een reeele prijs-kwaliteit combinatie. Ons pakket bestaan uit:

@ Search: wij zoeken in ons omvangrijke netwerk voor u de kandidaat op maat die past binnen uw bestaande organisatiecultuur en waarde toevoegt aan uw organisatiestrategie.

@ Selectie: wij selecteren kandidaten die door onze strenge selectie zijn gekomen. Kandidaten met een groot ontwikkelpotentieel omdat ze richting kunnen geven aan hun kennis, hun talent en hun ambitie. Kandidaten ook, die weten waar hun beperking zit en daar goed mee weten om te gaan.

@ Training/coaching: wij trainen en coachen onze kandidaten in eigen huis. Met mede door ons zelf  ontwikkelde autismevriendelijke programma’s leren we ze hun communicatieve vaardigheden te verruimen en hun zelfreflectie te vergroten.

@ Coaching-on-the-job: wij begeleiden onze kandidaten richting hun nieuwe werkplek binnen uw organisatie en doen dit net zo lang totdat de medewerker en u volledig aan elkaar gewend zijn.

@ Advies: tot slot geven we u en uw collega’s advies over hoe u als werkgever uw nieuwe medewerker het beste kan laten schitteren in zijn/haar nieuwe werkomgeving.

Nieuwsgierig geworden naar de toegevoegde waarde van mensen met autisme voor uw organisatie? Mail of bel ons voor een afspraak en we komen naar u toe om uw wensen te bespreken.